Home » Aparthotel Citadines Canal Amsterdam in hartj…

Aparthotel Citadines Canal Amsterdam in hartj…

The Ascott Limited viert de opening van Citadines Canal Amsterdam. Dit aparthotel is gevestigd in oude wevershuisjes in het historische centrum van Amsterdam. 

Het pand werd verworven door Ascott Serviced Residence Global Fund (ASRGF) in 2021, gerenoveerd en is onlangs geopend als een Citadines apart’hotel.

Het nieuwe hotel met 93 kamers en appartementen bevindt zich in het hart van de Weteringbuurt, tussen de Spiegelgracht en Reguliersgracht: in de 17e-eeuwse wevershuisjes die bekendstaan als het Noordse Bos. Het design is een creatie van interieurontwerpster Hilary Lancaster, die zich liet inspireren door de rijke geschiedenis van deze huisjes. Het complex heeft en A-label.

“Amsterdam is voor ons een aantrekkelijke vestigingsplaats, vanwege de zeer goede verbindingen met de rest van Europa en de hoogopgeleide en deskundige beroepsbevolking waar Nederland bekend om staat. Het gloednieuwe Citadines Canal Amsterdam is dan ook een welkome aanvulling op onze wereldwijde portfolio”, aldus Frédéric Carré, regionaal general manager VK, Duitsland, België, Georgië, Spanje en Nederland.

Citadines Canal Amsterdam is de tweede locatie van Citadines in Amsterdam. Er is ook een vestiging bij station Amsterdam Sloterdijk.