Home » Bokoesam speelt thuiswedstrijd en zet de hele CASA BACARDÍ bij Amsterdam Open Air op z’n kop

Bokoesam speelt thuiswedstrijd en zet de hele CASA BACARDÍ bij Amsterdam Open Air op z’n kop

Bokoesam speelt thuiswedstrijd en zet de hele CASA BACARDÍ bij Amsterdam Open Air op z’n kop

Het weer wordt eindelijk beter en het festivalseizoen loopt op volle toeren. Na een succesvol Paaspop landde CASA BACARDÍ in de hoofdstad bij Amsterdam Open Air. 

Zoals we van BACARDÍ gewend zijn werd samen met Vunzige Deuntjes de Caribische sfeer naar Gaasperplas gebracht. Zo deden DJ’s als Rockafellababe, Wef en Kybba er alles aan om de temperatuur te laten stijgen. Ook Yssi SB en Jonna Fraser zetten de tent flink op z’n kop met hun megahits. BACARDÍ had echter nog een verrassing in petto die perfect in het plaatje paste.

Op het heetste moment van de avond verscheen Bokoesam op het podium om het publiek te verrassen met zijn knallende show. Terwijl het publiek los ging op bangers als 50 Cent, Investeren in de Liefde en Go Go Club, genoot Sam zelf ook van de show: “Ik vond het heel tof om als surprise act op te treden. De reacties en liefde van de mensen die je krijgt als je ergens als verassing komt opdagen is altijd top.”

Los van het feit dat Bokoesam als verrassing het podium opkwam speelde hij ook in zijn geliefde Amsterdam. “Thuiswedstrijden zijn voor mij altijd bijzonder omdat de positieve energy tijdens het optreden die je terugkrijgt van het publiek nog specialer is dan normaal. Ik denk omdat je het publiek ziet als ‘je eigen mensen’.”

CASA BACARDÍ vormde de ideale plek voor de karakteristieke energie en charisma van Bokoesam en zijn Caribische sound. Sam werkt ondertussen al een tijd aan zijn fitheid en dat is te zien. De energie spatte er vanaf terwijl het publiek (met o.a. Yuki Christus, Kelly Mexy, Nordin Blessing en Marwa Omari) genoot van de Mojito”s, Cuba Libre’s en I Luv It cocktails van BACARDÍ. Na Paaspop en Amsterdam Open Air zien we CASA BACARDÍ terug op Lowlands voor een nieuwe Caribische ervaring.

Geniet maar drink met mate.