Home » De Magische Verleiding van THE SIREN aan het Rokin

De Magische Verleiding van THE SIREN aan het Rokin

Er is een nieuwe sensatie van culinaire verleiding in de stad! THE SIREN is naar Amsterdam gekomen om je te verwennen met buitengewone Mediterrane gerechten in haar prachtige thuis. Heb je haar roep gehoord? Ben je klaar om te vallen voor haar magische betovering?

Op 18 mei opende het nieuwe restaurant THE SIREN zijn deuren aan de bruisende boulevard van het Rokin. Deze culinaire hotspot, een meesterwerk van het team achter SECRET GARDEN, combineert een restaurant, bar en ontmoetingsplek, waar gasten kunnen genieten van de verfijnde Zuid-Europese keuken. De trotse eigenaren, broers Roy en Mike Poppes, samen met Michiel Dekker, hebben hun expertise opnieuw ingezet om een unieke eetervaring te creëren.

Het interieur, ontworpen door Too Many Agencies, is een lust voor het oog. Het pronkstuk is een imposant beeld van een sirene die waakzaam over de ruimte uitkijkt, een symbool van verleiding en mystiek. THE SIREN nodigt gasten uit om de rijke smaken van de Mediterrane keuken te ontdekken, met gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland prominent op het menu.

Het restaurant biedt een royale ruimte met open verdiepingen, perfect voor zowel intieme diners als levendige bijeenkomsten. “We wilden een omgeving creëren die onze gasten meevoert naar een wereld van magische verleiding,” vertelt Mike Poppes enthousiast. “Met THE SIREN als symbool nodigen wij onze gasten uit om te genieten van de beste gerechten en cocktails.”

De culinaire expertise in THE SIREN is in goede handen bij executive chef Lein Schoe en head-chef Michael Mulas, beiden geprezen om hun vaardigheden in de Mediterrane keuken. Van huisgemaakte pasta’s en ambachtelijk brood tot verse zeevruchten en verfijnde vleeswaren, elk gerecht wordt met precisie en passie bereid. Het bijbehorende wijn- en cocktailmenu, zorgvuldig samengesteld, viert de smaken van het Middellandse Zeegebied met exclusieve selecties.

Een bijzondere toevoeging is de champagnekar, gevuld met feestelijke flessen. Met een simpele druk op de champagne-knop, die elke tafel siert, wordt de kar direct aan tafel gebracht voor een sprankelend moment. Daarnaast biedt THE SIREN een open keukenconcept, waar gasten niet alleen kunnen genieten van de gerechten, maar ook de mogelijkheid hebben om de bereiding van dichtbij te volgen, waardoor de eetervaring nog interactiever en unieker wordt.

THE SIREN biedt een volledig à la carte Mediterraan menu met gastronomie gemaakt van premium producten, een levendige loungebar met een breed scala aan dranken, champagne en signature cocktails, en een privédinerkamer om alles extra speciaal te maken. Verwacht buitengewoon eten, gedenkwaardige service en legendarische sferen. Een bezoek aan dit nieuwe juweel aan het Rokin is een must voor iedere fijnproever in Amsterdam. Tot snel!