Home » De nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs – RetailTrends

De nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs – RetailTrends

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs. Een greep uit de nieuwste vacatures:

Zalando e-commerce manager Netherlands
As an E-Commerce Manager (all genders) for the Netherlands you will ensure that we capture local demand and trends and continually drive growth and improve our performance by making our online customer experience locally relevant. You will work closely with other e-commerce experts such as our pricing, commercial planners and marketing teams to provide attractive campaigns and curate/create locally relevant assortment and campaigns to our customers.

Berlijn, fulltime
Vacaturedetails >> Zalando E-Commerce Manager Netherlands – RetailTrends

Expert Formule Manager
Zoek je een nieuwe uitdaging en wil je je carrière boosten bij een groeiende en ambitieuze organisatie? Ben je gedreven en gefocust op resultaten en kun je dit ook echt waarmaken met jouw ondernemende aanpak? Lijkt het je een uitdaging om te schitteren op het gebied van commercie, mensen en winkeloperatie? Dan zoeken we jou voor de rol van Formule Manager.

Nijkerk, fulltime
Vacaturedetails >> Expert Formule Manager – RetailTrends

terStal CRM & Loyalty Marketeer
Als CRM & Loyalty Marketeer ben je de drijvende kracht achter het succes van het loyaltyprogramma van terStal. Je werkt samen met een dynamisch en creatief team, waarbij je zowel op operationeel als strategisch niveau betrokken bent. Met commercieel inzicht, een pro-actieve houding, en sterke conceptuele en creatieve vaardigheden, draag je elke dag bij aan de groei van terStal en de tevredenheid van haar klanten.

Almelo, fulltime
Vacaturedetails >> terStal CRM & Loyalty Marketeer – RetailTrends

RetailTrends.nl bereikt maandelijks 200.000 unieke professionals in retail & brands. Breng je openstaande vacature gericht onder de aandacht via onze vacaturebank, een vermelding in de tweewekelijkse RetailTrends Jobs-nieuwsbrief en de homepage van RetailTrends.nl.

Businessmembers van RetailTrends kunnen gratis vacatures plaatsen.
Mail je vacaturetekst naar jobs@retailtrends.nl