Home » Dell introduceert nieuwe P-serie en S-serie monitoren voor werk en…

Dell introduceert nieuwe P-serie en S-serie monitoren voor werk en…

De nieuwe monitoren uit de S-serie, de Dell 24 / 27 monitoren (S2425H/HS, S2725H/HS/DS), bieden functies voor alledaagse veelzijdigheid en comfort. Deze monitoren combineren indrukwekkende schermprestaties met audioverbeteringen voor entertainment en gebruiksfuncties in een prachtig design. Dit illustreert Dell’s ambitie om de thuiskantoor- en entertainmentopstellingen van gebruikers te blijven verbeteren.

De belangrijkste features:

  • Visueel verbluffend met entertainment in gedachten: 27-inch QHD & FHD resoluties en 23,8-inch FHD IPS-monitoren zijn gecertificeerd door TUV Rheinland voor 4-sterren oogcomfort met verbeterde ComfortView Plus. Dit helpt blauw licht te verminderen tot 35% of minder. 100Hz verversingssnelheid (VRR alleen voor S2725DS) levert vloeiendere bewegende beelden, perfect voor gamers. Schakel naadloos tussen streaming en gaming met de ingebouwde dubbele HDMI-connectiviteitspoorten. Geniet bovendien van levendige kleuren met 99% sRGB kleurdekking en een contrastratio van 1500:1.
  • Indrukwekkende audio: Verhoog je audio-ervaring met geïntegreerde dubbele 5W luidsprekers die diepere, krachtigere bassen en een breder geluidsbeeld bieden voor indrukwekkende audiomogelijkheden. Luister hier naar de nieuwe S2725DS Monitor vooraf opgenomen audio en hoor meteen de audio-upgrade. Bovendien kies je eenvoudig uit 5 voorgeprogrammeerde (Standaard, Film, Game, Muziek, Stem) & 1 aanpasbaar audioprofiel, aangepast voor elk moment.
  • Nieuw modern ontwerp: Ultradunne randen en een subtiel structuurpatroon aan de achterkant geïnspireerd door Japanse zandkorrels zorgen voor een modern design dat perfect past in elke ruimte. Deze monitoren worden geleverd in Ash White, een kleur die rustgevend is voor de ogen en een aanvulling vormt op elke omgeving, passend bij elke levensstijl. Een in hoogte verstelbare standaard met kantel-, draai- en zwenkfuncties (alleen beschikbaar op S2425HS/S2725HS/S2725DS) zorgt voor extra comfort.
  • Gemak op maat: Het verbeterde kabelbeheer zorgt voor een opgeruimde set-up. Handige primaire aansluitingen en gemakkelijk toegankelijke secundaire aansluitingen bieden meerdere ingangspoorten voor een opstelling met meerdere apparaten. Navigeer en beheer de OSD-menu’s met de nieuwe joystick en sneltoetsen aan de achterkant van de monitor.

De nieuwe monitoren uit de P- en S-serie zijn ontworpen met 85% gerecycled en van ITE afgeleid plastic, 50% gerecycled staal, 100% gerecycled aluminium en minimaal 20% gerecycled glas. Daarnaast voldoen de monitoren uit de P-serie aan de nieuwste milieunormen zoals EnergyStar, EPEAT Gold, TCO en TCO Edge. Met de nieuwe EPEAT Climate+ aanduiding voldoen deze monitoren aan de best practices in de branche op het gebied van decarbonisatie.