Home » Dick Gehéniau verlaat TD SYNNEX Nederland

Dick Gehéniau verlaat TD SYNNEX Nederland

Dick Gehéniau verlaat TD SYNNEX Nederland

Dick Gehéniau meldt op LinkedIn: ‘Met genoegen laat ik weten dat ik afgelopen week een succesvolle periode bij TD SYNNEX Cybersecurity heb afgesloten. Het doel was om bij TD SYNNEX de Cybersecurity afdeling uit te breiden met een unieke set aan Managed Security Services, specifiek gericht op het toegankelijk maken ervan voor MKB-resellers & partners

De geïntroduceerde Managed Security Services omvatten onder andere Managed Vulnerability & Pentesting, Identity & Access Management, MxDR en SOC services. Zoiets doe je nooit alleen en daarom spreek ik graag mijn waardering uit voor Mark Best en Bart van Moorsel van TD SYNNEX Europe, die constructief hebben bijgedragen aan het schaalbaar en toegankelijk maken van deze Security Service Stack voor TD SYNNEX resellers & partners.

Mijn speciale dank gaat ook uit naar directe collega’s, die hebben bijgedragen aan een productieve en plezierige tijd bij TD SYNNEX. Zeker wil ik ook Patrick Steenssens, Bas Scheepens, Peter Jansen, Frank Zijdel, Hidde Doop, Arthur Willems, Sandra van Loon en het volledige TD SYNNEX Flight Forum-team bedanken. Samen hebben we een indrukwekkend scala aan Managed Security Services opgebouwd. Ik wens jullie allen een voorspoedig en secure 2024 toe en tot in het nieuwe jaar waar voor mij Cybersecurity centraal blijft staan.’