Home » Engelsen zeggen allemaal hetzelfde over wedstrijd tegen Nederland na overwinning Lewis Hamilton

Engelsen zeggen allemaal hetzelfde over wedstrijd tegen Nederland na overwinning Lewis Hamilton

Engelsen zeggen allemaal hetzelfde over wedstrijd tegen Nederland na overwinning Lewis Hamilton

De overwinning van coureur Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië zorgt voor opgewekte reacties in Engeland. De Nederlander Max Verstappen eindigde als tweede en veel sportfans hopen dat het resultaat een voorbode is voor de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Engeland in de halve finale van het EK.

Het was een spannende race op het circuit Silverstone. Met nog vier ronden te gaan was het onderlinge verschil tussen Hamilton en Verstappen 3,3 seconden. Verstappen kwam in hoog tempo dichter bij, maar het gat bleek net te groot. Hamilton reed een perfecte race en wist zodoende de Grand Prix van Groot-Brittannië op zijn naam te schrijven. Een prachtige dag voor de Brit, die zijn thuisrace wist te winnen. Zijn eerste overwinning sinds 2021.


Artikel gaat verder onder video

De overwinning zorgt niet alleen bij fans voor optimisme richting de EK-wedstrijd tegen Nederland, maar ook voor een commentator bij ESPN UK. “Lewis Hamilton verslaat Max Verstappen, 1-0 voor Engeland. Het is nu aan Gareth Southgate en zijn mannen op woensdagavond.”

Daley Blind verrast verslaggever Noa Vahle met zijn eerlijke antwoord.