Home » Finland vs. Nederland (V): live kijken op tv en online | Dinsdag 4 juni 2024 | EK-kwalificatie

Finland vs. Nederland (V): live kijken op tv en online | Dinsdag 4 juni 2024 | EK-kwalificatie

Na het thuisduel van de Oranje Leeuwinnen is het vier dagen later tijd voor de uitwedstrijd. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af waar ze de wedstrijd van Finland tegen Nederland op tv en online kijken kunnen op dinsdag 4 juni 2024 om 18:00 uur Nederlandse tijd. Tijdens de kwalificatiereeks op weg naar het EK 2025 verdienen de twee beste ploegen uit iedere poule een rechtstreeks ticket. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de match eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd tussen Finland en de Oranje Leeuwinnen online kijken (op dinsdag 4 juni 2024 om 18:00 uur)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote voetbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen Finland en Nederland per videodienst in Nederland.

✅ NLZIET ➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Finland vs. Nederland bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van de EK-kwalificatiereeks in handen. Hierdoor wordt de wedstrijd tussen Finland en de Oranje Leeuwinnen op dinsdag 6 juni om 18:00 uur op NPO 1 uitgezonden. Omdat de wedstrijd op tv te zien zijn, is deze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime Video Prime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met voetbal aan in Nederland.
⛔️ Disney+ Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPN Via de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze wedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO Max Momenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ Netflix Bij Netflix kun je deze wedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtime Deze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ Viaplay In het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit de Women’s Nations League er niet te zien.
⛔️ Videoland Sportuitzendingen uit het voetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Finland en de Oranje Leeuwinnen uitzendt

Het Nederlands elftal neemt het tijdens de EK-kwalificatie op tegen Finland. Net zoals de andere wedstrijden, wordt ook deze match van de Oranje Leeuwinnen op tv door de NPO uitgezonden op het eerste kanaal (NPO 3). Doordat de wedstrijd tussen Finland en Nederland direct op televisie te volgen is, kun je het gehele duel via NLZIET online volgen.

👉 Ga direct naar de wedstrijd Finland vs. Nederland bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de wedstrijd

Competitie EK-kwalificatie
Sport Voetbal
Datum Dinsdag 4 juni 2024
Locatie 🇫🇮 Tammelan, Tampere, Finland

Afbeelding ter illustratie