Home » Harmke Kraak wint opnieuw Travel Writer Award

Harmke Kraak wint opnieuw Travel Writer Award

Voor de tweede keer heeft Harmke Kraak een Travel Writer Award gewonnen op de belangrijke internationale reisbeurs IPW in Amerika. Die wordt elk jaar in een andere Amerikaanse stad gehouden. Ditmaal was Los Angeles de host city.

 

Outstanding travel writing

U.S. Travel Association & Brand USA delen awards uit voor ‘outstanding travel writing’ in 3 categorieën: beste reisartikel over een Amerikaanse bestemming (3 winnaars), beste artikel over de vorige host city, in dit geval San Antonio, en beste trade-artikel. Harmke ‘took top honors’ in die laatste categorie voor haar artikel ‘Atlanta? Yes, Atlanta’, gepubliceerd in We Love Travel magazine van Travel Counsellors Nederland en België, van founder en managing director Fred van Eijk (gastschrijver voor Verkeersbureaus).

vlnr: Vincent van Leeuwen (BuroSix) en Harmke Kraak

 

 

De jury stelt dat Harmke’s reportage een bruikbaar licht werpt op deze belangrijke Amerikaanse toegangspoort, waar miljoenen internationale reizigers landen op weg naar hun bestemming: “Harmke’s verhaal zet reizigers aan tot een verblijf in Atlanta.”

De Olympische ringen zijn een attractie in Atlanta. Foto door Harmke Kraak

 

De overige winnaars in Los Angeles zijn Pedro Montaño (Mexico), Eduardo Burckhardt (Brazilië), Shayla Martin (VS) en Claire Dodd (VK). Harmke publiceert regelmatig Harmke’s Travel Tips op Verkeersbureaus.info.

 

Dit is IPW

IPW (voorheen International Pow Wow) is dé toonaangevende reisbeurs van de VS. Deze beurs, georganiseerd door de U.S. Travel Association en Brand USA, heeft als doel ‘de wereld naar Amerika brengen’. De beurs is elk jaar in een andere Amerikaanse stad en host reisprofessionals en media uit de hele wereld.

 

 

 

 

 

 

About Patrick Mulder

Patrick is maandelijks te vinden in vele inspirerende Europese steden. Ook de USA is zijn favoriet. Zoek je informatie en reistips over een bestemming? Patrick kent de minder toeristische plekken waardoor je het unieke vakantiegevoel krijgt.