Home » ‘Horloge kenners Amsterdam Vintage Watches betrappen Rico Verhoeven op het dragen van een nep Patek Philippe Nautilus’

‘Horloge kenners Amsterdam Vintage Watches betrappen Rico Verhoeven op het dragen van een nep Patek Philippe Nautilus’

‘Horloge kenners Amsterdam Vintage Watches betrappen Rico Verhoeven op het dragen van een nep Patek Philippe Nautilus’

De horloge kenners van Amsterdam Vintage Watches delen vandaag op Instagram een wel heel opvallend bericht. Zij vragen namelijk op hun story aan Rico Verhoeven waarom hij een neppe Pattek Phillipe Nautilus draagt. 

“Why is Rico Verhoeven wearing a fake Nautilus?” Valt er te lezen op de story van de horlogekenners. Bij de tekst is een foto van Rico Verhoeven te zien waar hij het desbetreffende horloge draagt. Deze foto is te terug te vinden op het Instagram account van Joseph Klibansky, een Nederlandse kunstenaar.

Op de foto zijn Lil Kleine en Verhoeven te zien en draagt de kickbokser dus het ‘neppe’ horloge waar Amsterdam Vintage Watches op doelt. Volgens horloge marktplaats Chrono24 hebben soortgelijke horloges een waarde van minimaal een ton. Het horloge van de wereldkampioen zwaargewicht zou ook rond dit bedrag moeten kosten, mits de horlogekenners gelijk hebben en hij daadwerkelijk nep is. 

Het is niet de eerste keer dat Amsterdam Vintage Watches uithaalt naar celebrities die volgens hun neppe horloges dragen. Zo werd rapper Jermaine Niffer in 2021 exposed voor het dragen van een neppe Rolex door Jasper Lijfering, eigenaar van Amsterdam Vintage Watches. Drie jaar daarvoor nam hij ook de horloges van Joey Bravo en Armoo onder de loep en constateerde dat ook deze nep waren.

Bekijk de foto”s hieronder.