Home » Leonie Gorissen benoemd tot Business Director Nederland bij Protime

Leonie Gorissen benoemd tot Business Director Nederland bij Protime

Leonie Gorissen benoemd tot Business Director Nederland bij Protime

In haar nieuwe rol is Gorissen verantwoordelijk voor de prestaties en verdere ontwikkeling van Protime Nederland. Polman blijft een belangrijk onderdeel van het bedrijf en gaat de rol van Strategic Officer bekleden. In deze functie richt hij zich op de strategische uitbreiding van de Nederlandse organisatie door middel van overnames & partnerships.

Al twintig jaar actief bij Protime

Gorissen is al lang verbonden aan Protime Nederland. Al in 2002 startte ze hier als Sales Consultant. Binnen haar dienstverband van meer dan twintig jaar heeft zij diverse rollen vervuld. Voor haar benoeming tot Business Director Nederland was Gorissen verantwoordelijk in de rol van Sales Director. De ervaring die ze in de verschillende functies opdeed, in combinatie met eigenschappen zoals empathie, nieuwsgierigheid en resultaatgerichtheid, maken Gorissen de juiste persoon om de functie van Business Director Nederland te vervullen.

De rol die Polman gaat vervullen als Strategic Officer is een nieuwe rol binnen Protime. De Workforce Management specialist groeit op dit moment elk jaar meer dan tien procent en heeft de ambitie deze groei de komende jaren te versnellen. Om dit te realiseren, is Protime actief op zoek naar samenwerkingen en overnames. Polman zal hier in zijn nieuwe functie invulling aan geven.

Focus op medewerkers

Gorissen over haar aanstelling: “In 2002 stapte ik voor het eerst binnen bij Protime, niet wetende dat de daaropvolgende jaren zouden leiden tot de stap die ik nu maak. Ik kijk er ontzettend naar uit invulling te geven aan mijn nieuwe verantwoordelijkheden. Het bedrijf dat Lucas in de afgelopen 25 jaar gebouwd heeft, staat als een huis: we hebben een hecht team, trouwe klanten en de business groeit elk jaar. Ik vind het een eer om dit voort te mogen zetten. Daarin blijf ik focus houden op wat voor ons het belangrijkst is: onze medewerkers. Verder is mijn aanstelling een mooie gelegenheid om te kijken wat we als bedrijf nóg beter kunnen doen. Zo wil ik kennisdeling meer stimuleren en de diversiteit binnen de organisatie vergroten. Om daarmee bij te dragen aan een nog succesvoller Protime Nederland.”

Polman: “Het is bijzonder om na zo’n lange periode het stokje over te dragen. Sinds de komst van Leonie heb ik haar zien groeien tot de succesvolle professional die ze vandaag de dag is. Het is fijn om te zien dat zij de waarden deelt waar onze groei al die jaren op is gebaseerd; het verschil maken voor onze klanten, samenwerking stimuleren en een sterk betrokken cultuur ondersteunen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Protime Nederland onder haar leiding een nog stevigere positie in de markt weet te verwerven. Zelf ben ik blij bij Protime betrokken te blijven en een nog actievere rol te gaan spelen in de strategische groei. Met onze oplossingen op het gebied van Workforce Management, en als onderdeel van SD Worx, kunnen we de komende jaren een nog grotere impact maken en ik kijk ernaar uit dit te realiseren.”