Home » Noord-Holland kloppend hart van de Online Fotoclub – Lokale Omroep Volendam Edam

Noord-Holland kloppend hart van de Online Fotoclub – Lokale Omroep Volendam Edam

Noord-Holland kloppend hart van de Online Fotoclub – Lokale Omroep Volendam Edam

De Online Fotoclub (DOF) is een levendige gemeenschap van enthousiaste fotografen die samen het prachtige landschap van Nederland en daarbuiten verkennen. Hoewel de leden verspreid zijn over het hele land, is Noord-Holland het kloppende hart van deze club.

Neem bijvoorbeeld de recente activiteit, georganiseerd door Joke en Laura. Zij hebben een prachtige foto-expositie opgezet in de historische Grote Kerk van Oosthuizen. Van 7 tot en met 28 juli ben je van harte welkom om de werken te bewonderen, elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis!

Elf van de getalenteerde fotografen zullen hun werk tentoonstellen, wat een diverse verzameling aan stijlen en onderwerpen belooft. Van de natuurlijke schoonheid van landschappen tot de intrigerende details van stedelijke verkenningen, deze tentoonstelling weerspiegelt de uiteenlopende interesses en talenten van de DOF-leden, variërend van natuur- en architectuurfotografie tot portretten.