Home » Oud-voetballer John Heitinga strooit met miljoenen voor prachtig herenhuis in Amsterdam

Oud-voetballer John Heitinga strooit met miljoenen voor prachtig herenhuis in Amsterdam

John Heitinga staat bij de meeste bekend als een voetballer die bij clubs speelde als Ajax, Atlético Madrid en Everton. Hier heeft hij aardig wat euros bij elkaar geharkt. Dit seizoen stond hij langs de lijn bij het Engels West Ham United als assistent-trainer en blijkt daar ook veel geld te hebben verdiend. Want de 40-jarige Alphenaar heeft namelijk een schitterend herenhuis gekocht.

De hoofdtrainer van van de Londense club, David Moyes, vertrekt deze zomer bij West Ham. Dat betekende voor assistent Heitinga ook het einde van zijn korte bestaan bij de club. Mocht de Ajax-trainer van vorig seizoen willen terugkeren naar Nederland, kan hij in ieder geval verblijven in een prachtig nieuw optrekje. Hij heeft zijn nieuwe huis, gelegen aan de Amstel in Amstelveen, aan de haak geslagen voor een bedrag van 3,1 miljoen euro. Volgens Bekende Buren heeft hij ongeveer 2,8 miljoen euro betaald voor zijn twee-onder-een-kap herenhuis, met een hypotheek van 3,1 miljoen.

Maar voor dat bizarre bedrag krijgen Heitinga en zijn gezin er niet niks voor terug. De woning beschikt over vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over vier woonlagen, aangevuld met een vliering. Verder heeft het herenhuis een kantoorruimte, een gym, een eetkamer en een grote woonkamer met een afgescheiden keuken. Tevens kan familie Heitinga genieten van een prachtig uitzicht over de Amstel in hun ruime tuin met terrassen, waterpartijen en sierlijke bomen.

Bekijk de foto’s van het huis hieronder.