Home » Samsung Galaxy Watch FE duikt op in Nederland voor 219 euro

Samsung Galaxy Watch FE duikt op in Nederland voor 219 euro

Samsung Galaxy Watch FE duikt op in Nederland voor 219 euro

De Samsung Galaxy Watch FE is nog niet officieel aangekondigd, maar duikt nu al wel op bij een Nederlandse webwinkel. Het nieuwe horloge gaat 219 euro kosten.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Watch FE bij webshop

De afgelopen weken is bijna alles over de Samsung Galaxy Watch FE gelekt. Zo weten we dat de smartwatch een vernieuwde versie wordt van de populaire Galaxy Watch 4 uit 2021. Het slimme horloge is officieel nog niet door Samsung onthuld, maar duikt nu op bij webwinkel Mobiel.nl, zo ontdekte Android Planet.

De Galaxy Watch FE heeft bij de webshop een adviesprijs van 219,95 euro en verschijnt in drie kleuren. Het gaat om zwart, roze en lichtblauw. De smartwatch heeft standaard een formaat van 40 millimeter. Het is mogelijk om de Watch FE nu te pre-orderen bij Mobiel.nl, maar de webwinkel noemt geen specifieke releasedatum.

Uit de doos draait het nieuwe Samsung-horloge op Wear OS, het besturingsysteem voor smartwatches van Google. Het apparaatje is waterdicht door de IP68-certificatie en heeft onder andere een hartslagmeter. Hierdoor kun je jouw hartslag bijhouden tijdens het sporten. Net als bij de Galaxy Watch 6 en Watch 6 Classic worden veel sporten en work-outs ondersteund.

Specificaties

Omdat de Galaxy Watch FE als twee druppels water op de Watch 4 lijkt, zijn de specificaties ook hetzelfde. De smartwatch beschikt over een Exynos W920-chip met 1.5GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Het amoled-schermpje is 1,2 inch groot en heeft een resolutie van 396 bij 396 pixels.

Het is mogelijk om apps op de Watch FE te zetten door ze te downloaden in de Play Store. Het slimme horloge heeft ook een nfc-chip, zodat je contactloos met het apparaatje kan betalen.

Samsung werkt momenteel ook aan de Galaxy Watch 7 en Galaxy Watch 7 Ultra. Deze smartwatches zijn de directe opvolgers van de Galaxy Watch 6-horloges en verschijnen later dit jaar. Volgens geruchten staat de aankondiging voor volgende maand op de planning.

Wil je op de hoogte blijven? Houd Android Planet dan goed in de gaten. We praten je via onze app en nieuwsbrief bij over de laatste ontwikkelingen. Volg ons ook op WhatsAppGoogle NieuwsFacebookInstagram en X!

Het laatste nieuws over Samsung: