Home » STEF Nederland introduceert nieuw managementteam na overname Bakker Logistiek Holding

STEF Nederland introduceert nieuw managementteam na overname Bakker Logistiek Holding

BODEGRAVEN – STEF Nederland onthult vandaag de vorming van haar nieuwe managementteam na de succesvolle overname van Bakker Logistiek Holding. Deze stap markeert een cruciale mijlpaal in de ambitie van STEF Nederland om haar positie als toonaangevende leverancier van transport-, logistiek- en verpakkingsoplossingen in de voedselindustrie te versterken.

Nieuw managementteam aan het roer van STEF Nederland

Een van de meest prominente ontwikkelingen is de samenstelling van het nieuwe managementteam. Het team staat klaar om de ambitieuze groeiplannen van STEF Nederland te realiseren en haar positie in de markt te versterken.

“Door het samenvoegen van de twee bedrijven is een stevig fundament ontstaan om vastberaden en gedreven een succesvolle toekomst tegemoet te gaan. Wij gaan de positie van STEF Nederland in de transport-, logistiek- en verpakkingssector verder versterken”, aldus Jan Prins, Algemeen Directeur van STEF Nederland.

Marktleidende fusie versterkt positie in Nederlandse logistieke sector

STEF Nederland heeft doelgerichte plannen om marktleider te worden in Nederland. De focus ligt op het combineren van transport, logistiek en verpakkingen om beter in te spelen op de behoeften van de voedselmarkt. STEF Nederland heeft de missie om de voedselvoorziening voor miljoenen Europeanen te waarborgen.

Als onderdeel van de STEF Groep biedt STEF Nederland stabiliteit en een solide basis voor verdere groei. De fusie tussen Bakker Logistiek en STEF Nederland komt voort uit het geloof dat hun samenwerking hun concurrentiepositie versterkt. De synergie op zowel zakelijk als cultureel vlak bevordert een vlotte samenwerking tussen beide organisaties. STEF Nederland wil een betrouwbare partner zijn voor klanten en een aantrekkelijke werkgever waar medewerkers trots op kunnen zijn en hun ambities kunnen waarmaken.

De komende maanden zullen in het teken staan van verdere ontwikkelingen in de organisatiestructuur, inclusief de rebranding van Bakker naar STEF.

Het volledige managementteam zal bestaan uit:

  • Jan Prins: Algemeen
  • Johan Geurts: Operationeel, Business Unit National Transport, Business Unit International
  • Serge Van der Donk: Business Unit Supply Chain
  • Peter Wilms: Commercieel
  • Martijn Vollmuller: HR
  • Harald Moser: Financieel
  • Paul van Noortwijk: IT
  • Rutger Beukenkamp: CGO