Home » Taylor Travel Management Group kiest Craftmore

Taylor Travel Management Group kiest Craftmore

Taylor Travel Management Group kiest Craftmore

De samenwerking richt zich op het ontwerp van een nieuw logo en de visuele identiteit, digital identity design, user experience (UX) en de vormgeving en de realisatie van de website en het boekingsplatform.

Taylor Travel Management Group is een wereldwijde speler in het luxury travel segment met vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Dubai. Taylor heeft Craftmore geselecteerd ‘vanwege hun expertise in het vertalen van de merkwaarden naar een authentiek design.’

‘Dit project is een logische next step in de groeifase van Taylor. Het is ons doel om de kernwaarden van Taylor Travel Management Group naadloos te integreren in een visuele identiteit die niet alleen de luxe en exclusiviteit van het merk weerspiegelt, maar ook de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. We streven naar het consequent verrassen en verbazen van onze klanten,’ aldus Mathijs Raap, CEO van Taylor Travel Management Group.

‘De vernieuwde website en visuele identiteit zullen gericht zijn op het versterken van de klantbeleving. Dit doen we middels een high end design en interactieve elementen die de selecte doelgroep aanspreken. Met deze nieuwe aanpak willen we niet alleen aan de norm van luxury travel voldoen, maar overstijgen,’ aldus Floris Derksen, Creative Director van Craftmore.

De lancering van de nieuwe website en de bijbehorende digitale ervaringen zijn gepland voor na de zomer.