Home » Tech Data distribueert NEXT UPS-systemen in Nederland

Tech Data distribueert NEXT UPS-systemen in Nederland

Tech Data distribueert NEXT UPS-systemen in Nederland

Tech Data, een TD SYNNEX bedrijf, start met ingang van maart 2022 met de distributie van NEXT UPS-systemen in Nederland. Het bedrijf verbreedt hiermee zijn productportfolio Power- en UPS-oplossingen binnen de ICT-infrastructuur.

Jan van Dijk, Dealer Account Manager bij NEXT UPS Systems, belicht zijn kant van de nieuwe samenwerking. Van Dijk: “Next UPS blijft hiermee trouw aan haar visie, namelijk een goed product op de markt zetten aan een competitieve prijs. De waardering van de klanten vertaalt zich in de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Tech Data heeft in de markt de afgelopen decennia een goede en brede partnerrelatie opgebouwd en weet deze uitstekend te onderhouden door middel van hun zeer sterke sales/marketing- en communicatieactiviteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking tussen Tech Data en NEXT UPS Systems hier een positieve impuls aan zal geven. We zijn dan ook trots dat Tech Data onze UPS-systemen heeft opgenomen in het productaanbod.”   

Gerrit Bloot, Director Endpoint Solutions bij Tech Data Nederland is verheugd over de uitbreiding met deze nieuwe producten binnen het portfolio. “De distributie van NEXT-UPS biedt Tech Data binnen het Enterprise-segment de mogelijkheid een volledig portfolio en uitgebreide range te bieden aan onze reseller op het gebied van noodstroomvoorziening en UPS-oplossingen”, zegt Bloot.