Home » Totale chaos in Nederland door Taylor Swift ticket verkoop!

Totale chaos in Nederland door Taylor Swift ticket verkoop!

Totale chaos in Nederland door Taylor Swift ticket verkoop!


Het is moeilijk om niet op de hoogte te blijven van Taylor Swift. Ze komt namelijk vrijwel iedere week in het nieuws met een nieuw record dat ze verbroken heeft of iets cool dat ze gedaan heeft tijdens een van haar laatste Eras Tour Shows. Volgende week is het echter zover aan Nederland! En op de voorbereiding hiervan zijn de Nederlandse swifties helemaal doorgedraaid!

Fans van Taylor gaan tot extreme niveaus om een kaartje te kunnen bemachtigen. Er zijn mensen in Amerika, die een reis naar Europa boeken gewoonweg om een van de concerten bij te kunnen wonen. Dit doen ze omdat de prijzen in de VSA een stuk hoger liggen dan bij ons. Het geld wat ze dan niet aan het kaartje uitgeven gebruiken ze voor de vluchten en hotels.

Johan Cruijff Arena Taylor

Wanneer komt Taylor Swift naar Nederland?

Taylor heeft in het eerste weekend van juli 3 verschillende shows voor haar Eras Tour. Deze zullen doorgaan in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam! De tickets waren een aantal weken geleden al voor een groot deel beschikbaar voor mensen die zich op een wachtlijst gezet hadden.

Echter heeft Taylor het afgelopen weekend een tweede release aan tickets uitgebracht. Hierdoor kregen heel wat fans een tweede kans om hun tickets te kopen. Deze fans kregen dus hoop dat ze Taylor, en misschien haar vriend Travis Kelce, live konden bewonderen. Echter kregen doorverkopers ook een tweede kans om tickets te bemachtigen en veel geld te verdienen!

In Amerika mogen de ticket verkopers zelf hun prijzen aanpassen naar de vraag van deze kaartjes. Wanneer er dus een grote vraag is, zullend ekaartjes ook enorm duur zijn. In Nederland is dit gelukkig niet het geval, maar de kaartjes kunnen nog altijd op de tweedehands markt terecht komen! En hier zijn de mensen enkel uit op geld!

De prijzen voor de tickets zijn astronomisch hoog!

De tweede release van tickets heeft veel fans extra hoop gegeven om ook een ticket te kunne bemachtigen. Echter zijn er heel wat opgeraapt door de mensen die snel wat geld wilde verdienen. Dit is uiteindelijk ook gelukt! De prijzen van de tickets voor de shows lagen ergens tussen de 50 en de 400 euro als je ze via de link van Taylor kon bemachtigen.

Helaas zijn er heel wat tickets door mensen die ze willen doorverkopen gejat, waardoor ze nu op tweedehands websites te vinden zijn. Deze sites staan nu boordevol met tickets die niet onder de €200 liggen. En als je dacht dat je hiermee de beste plaatsen had, heb je het goed mis! Ondertussen vind je de meeste kaartjes die tussen de 600 euro en 1200 euro liggen voor algemene plaatsen. Er gaat ook een gerucht rond dat iemand een VIP kaartje gekocht heeft voor bijna 6000 euro!

Taylor Slechtste ticketsTaylor Slechtste tickets
Taylor VIP ticketsTaylor VIP tickets