Home » Uitje van het jaar: het Dutch Ladies Open op de Hilversumsche Golf Club | Nouveau

Uitje van het jaar: het Dutch Ladies Open op de Hilversumsche Golf Club | Nouveau

Uitje van het jaar: het Dutch Ladies Open op de Hilversumsche Golf Club | NouveauOver een paar dagen is het eindelijk zover: het Dutch Ladies Open is terug en belooft deze 28e editie nóg meer spektakel. Het grootste vrouwengolfevenement van Nederland strijkt dit jaar wederom neer op de Hilversumsche Golf Club van 19 t/m 21 juli. En of je nu een fervent golfliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een dag vol sportiviteit en gezelligheid, het Dutch Ladies Open biedt voor ieder wat wils.


Vrijmibo

Bij het Dutch Ladies Open valt veel meer te beleven dan alleen topgolf. Vrijdag 19 juli wordt dit weekend vol vertier bijvoorbeeld afgetrapt met de gezelligste vrijmibo van het jaar – wat ons betreft dé perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Laat de werkweek achter je en swing mee op de muziek, terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Het beste van alles? De borrel wordt georganiseerd op een unieke locatie, namelijk: Hole 19 op de Hilversumsche Golf Club!

Onderaan het artikel vind je nog een leuke kortingscode waarmee je korting krijgt op jouw kaartje.


Golflessen volgen


Maar het blijft natuurlijk niet bij een vrijdagmiddagborrel alleen. Zo heb je alle drie de dagen de kans om de wereld van golf te verkennen tijdens de Golf Academie-lessen. Hier volg je een gratis golfles van 30 minuten, gegeven door studenten van de PGA-Holland Golfopleiding. Heb je nog nooit eerder gegolfd? Geen zorgen, ook dan ben je van harte welkom. Geloof ons, je zult binnen een mum van tijd ontdekken hoe leuk en uitdagend golf kan zijn!

Voor de kleintjes

Ook voor kinderen valt er genoeg te beleven tijdens het Dutch Ladies Open. Zo kunnen zij zich laten schminken en zelf een balletje slaan in het GOLF RAAK! Funpark, waar ze kinderen gratis kennis laten maken met de sport. Naast het Funpark is er dit jaar een extra onderdeel toegevoegd. Op zondag wordt er een speciale clinic voor meisjes georganiseerd waarbij speelsters van het Dutch Ladies Open aanwezig zijn. Benieuwd naar de rest van het programma? Je vindt ‘m hier.

Vriendinnen uitje

Het Dutch Ladies Open is hét perfecte evenement om met vriendinnen te bezoeken. Samen kunnen jullie genieten van de prestaties van topgolfsters, terwijl je in een prachtige groene omgeving verkeert. Naast het kijken naar spannende wedstrijden, is er volop gelegenheid om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijk vooral deze prachtige beelden van de geslaagde editie van vorig jaar om alvast een sfeerimpressie te krijgen van het evenement:
Kaartje kopen? Vergeet dan niet de code Nouveau10 te gebruiken, hierdoor betaal je slechts 10 euro voor een ticket in plaats van 15!