Home » Vogue Nederland viert vrijheid en verbinding met gloednieuw Unhate Issue

Vogue Nederland viert vrijheid en verbinding met gloednieuw Unhate Issue

We leven in een tijd waarin verbinding belangrijker is dan ooit. Het uitgelezen moment voor Vogue Nederland om een Unhate Issue uit te brengen, een nummer dat gewijd is aan bruggen bouwen, het belang van vrijheid en het creëren van een mooiere wereld.

Vogue’s Unhate Issue

Daarvoor gingen we onder meer in gesprek met zes eigenzinnige makers van Nederlandse bodem: actrice en regisseur Rosa Stil, chef, columnist en ondernemer Samuel Levie, acteur en filmmaker Thorn de Vries, rapper, dichter en creatief directeur Akwasi Owusu Ansah, presentator, actrice en muzikant Dzifa Kusenuh en spoken word-artiest Zaïre Krieger. Of ze nu verenigen of juist verdelen door wie ze zijn en wat ze doen: hun intentie is goed en ze blijven zich uitspreken. Ook als dat voor wrijving zorgt. “De bedreigingen waren alleen maar brandstof om de haat te veranderen in iets moois”, aldus Krieger.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Twee mensen die ook geen blad voor de mond nemen, zijn Lale Gül en Raoul Heertje. In Vogue’s Unhate Issue gaan de schrijver en de stand-upcomedian met elkaar in gesprek over hun overeenkomsten en verschillen in achtergrond, overtuiging en engagement.