Home » Wedden op boksen: Paul vs Tyson: voorbeschouwing en wedtips

Wedden op boksen: Paul vs Tyson: voorbeschouwing en wedtips

Wedden op boksen: Paul vs Tyson: voorbeschouwing en wedtips

Laatst bijgewerkt: 


Mike Tyson keert terug naar de ring. Ja, je hebt het goed gehoord. Tyson zou het op 20 juli in AT&T Stadium in Arlington, Texas, het thuisstadion van de Dallas Cowboys, opnemen tegen Jake Paul in een bokswedstrijd, dat wordt nu 15 november. De beste Nederlandse bookmakers hebben hun odds al klaar staan. 

Nadat Tyson last had van een maagzweer kreeg vlak voor een vlucht, werd de fight tussen Paul en Tyson, die oorspronkelijk gepland stond voor 20 juli, uitgesteld en verplaatst naar 15 november. Echter, Happy Punch Promotions en andere vechtsportmedia meldden dat het kamp van Paul hen had verteld dat hij op de oorspronkelijke Tyson-datum tegen Perry zou vechten.

Het is op 28 april bevestigd dat het gevecht een gesanctioneerd gevecht zal worden, geen “exhibition fight”. Dit wil zeggen dat het dus een officieel gevecht is, en dat de uitslag dus ook op de boxing records van de beide heren terecht zal komen. 

Wat moet je Weten:

  • 🥊 Mike Tyson keert terug naar de ring tegen Jake Paul
  • 📅 Datum: 20 juli (Jake Paul vs Mike Perry) 15 November (Mike Tyson vs Jake Paul)
  • 🏟️ Locatie: AT&T Stadium in Arlington, Texas
  • 🥊 Tegenstander: Jake Paul
  • 📊 Mike Tyson’s record: 56 overwinningen, 6 nederlagen, 44 knock-outs
  • 📊 Jake Paul’s record: 9 overwinningen, 1 nederlaag, 6 knock-outs

Tyson vs Paul Odds: 


bet365 Sports

Opgericht 2001


Alleen beschikbaar voor klanten van 24 jaar of ouder. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Algemene voorwaarden, tijdslimieten en uitzonderingen gelden.

De YouTuber-die-bokser is geworden, Paul (9-1, 6 KOs), heeft onlangs gezegd dat hij zich wil richten op het vechten tegen echte boksers om uiteindelijk te kunnen strijden voor een wereldtitel. In plaats daarvan zal hij vechten tegen de lang uitgerangeerde Tyson (56-6, 44 KOs), een voormalig zwaargewichtkampioen en een van de besten in de boksgeschiedenis. Zijn laatste competitieve gevecht was bijna 19 jaar geleden, een TKO-verlies tegen Kevin McBride in juni 2005. Tyson zal 58 zijn wanneer de wedstrijd plaatsvindt.


LeoVegas Sports

Opgericht 2012


Alleen voor nieuwe leden van 24 jaar en ouder. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Tyson nam deel aan een acht ronden durende exhibitiewedstrijd met Roy Jones Jr. in juli 2020, en hoewel het gevecht de verwachtingen overtrof, was niemand op zoek naar meer. Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière was Tyson een van de meest gevreesde vechters in het boksen en verdiende hij de bijnaam als de “Baddest Man on the Planet.” Hij was de onbetwiste zwaargewichtkampioen en is nog steeds de jongste vechter die ooit een zwaargewichttitel heeft gewonnen in de boksgeschiedenis. Na minder dan drie jaar gevangenisstraf te hebben uitgezeten voor een verkrachtingsveroordeling tussen 1992 en 1995, keerde Tyson slechts vijf maanden later terug naar de ring en heroverde hij de WBC-titel door Frank Bruno te verslaan in 1996.


LiveScoreBet Sports

Opgericht 2020


24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+

Nadat hij zijn bokscarrière begon door het op te nemen tegen mede-YouTubers en voormalige MMA-vechters, verloor Paul, 27, een splitbeslissing van Tommy Fury in februari 2023. Vorig jaar augustus stond hij tegenover nog een MMA-vechter in Nate Diaz en verklaarde hij dat hij van koers zou veranderen in de hoop een echte bokscarrière te ontwikkelen. Sinds dat moment heeft hij eerste-rond-KO-overwinningen behaald op Andre August en Ryan Bourland, vechtend op het cruiserweight-limiet van 200 pond.


Unibet Sports

Opgericht 1997


Alleen voor nieuwe leden op Sportsbook van 24 jaar en ouder. 24+. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. “Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+, hands24x7.nl“


Author Image


Artikel door

Laatst bijgewerkt: