Home » Winkels Sports Unlimited Retail dicht – RetailTrends

Winkels Sports Unlimited Retail dicht – RetailTrends

De laatste winkels van Perry Sport, Aktiesport en Sprinter sluiten vandaag de deuren. Dat meldt curator Kees van de Meent aan De Telegraaf.

De in totaal 52 winkels van het failliete Sports Unlimited Retail, waar de 3 retailers onder vallen, waren nog open voor uitverkoop. Verschillende van de filialen sloten in de afgelopen periode hun deuren. De 6 die nog open waren, gaan vandaag op slot. Het betreft volgens de curator de vestigingen in Amstelveen (Binnenhof), Amsterdam (Overtoom), Den Haag (Wagenstraat), Rotterdam (Hoogstraat en Zuidplein) en Utrecht (Hoog Catharijne).

Doorstart
Voor een deel van de ruim 50 winkels zal de sluiting niet definitief zijn. Half januari werd bekend dat het Britse Frasers maximaal 20 winkels wil overnemen. Welke filialen dat zijn, is nog niet bekend. De eigenaar van Sports Direct en Sports World is momenteel in onderhandeling met de verhuurders.

Perry Sport, Aktiesport en Sprinter werden woensdag 6 december failliet verklaard. In totaal hadden de formules van Sports Unlimited Retail 52 winkels: 23 van Sprinter, 12 van Perry Sport en 17 van Aktiesport.