Home » Zo ziet de voice-over van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars eruit

Zo ziet de voice-over van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars eruit

Hou jij van passie, drama, ruzie en feesten? Dan ben je vast en zeker een trouwe kijker van het MTV-programma: Ex on the Beach. Je bent niet de enige, want de reality-show is een guilty pleasure van velen. Het concept van het tv-programma is eenvoudig, maar toch zullen veel kijkers met een brandende vraag thuiszitten: Hoe ziet de voice-over van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars eruit?

We hebben goed nieuws voor je. Wij weten wie de voice-over van Ex on the Beach is. Dit is Joost Griffioen. Maar hoe ziet het gezicht van de beste man eruit? Misschien heb je door de jaren heen een beeld van hem opgebouwd. Maar bereid je voor, online reageren mensen stomverbaasd als ze het gezicht van de man met de zalige stem voor het eerst zien.

Lees ook: Dit is het liedje van Harrie uit Ex on the Beach.

De voice-over van Ex on the Beach kan je vader zijn

Waarom reageren mensen geschokkeerd? Het is niet zo dat de man een ‘raar’ gezicht met een gigantisch litteken of iets dergelijks heeft. Nee, de voice-over van Ex on the Beach ziet er juist ‘heel normaal’ uit. En dat is voor veel kijkers dus blijkbaar een grote verrassing. Timethy30 postte de onderstaande video op TikTok.

@timethy30

Dit is de voiceover van ex on the beach!? #fy #eotb #voorjou #eotbdd

♬ Smakeloos – Timethy30

Onder deze video vind je veel reacties van stomverbaasde kijkers. ‘Hij is écht zo’n huisvader’ of ‘Dit kan écht iedereens vader zijn’, zijn voorbeelden van reacties. De stem van Griffioen herkennen fans als geen ander, maar de meesten hebben dus totaal geen beeld of een verkeerd beeld van het gezicht van de man. Via een snelle Google-opdracht kom je erachter dat Joost Griffioen meer is dan alleen de man die schreeuwend de ‘tablet of terror’ aankondigd. Hij is naast de voice-over van Ex on the Beach, ook de stem van Comedy Central, Global Dance Chart en voorheen ook langere tijd van radiostation 100%NL.

Het tiende seizoen

Fans kunnen op het moment van schrijven genieten van het tiende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Dit jaar keren enkele All Stars uit de voorgaande seizoenen terug. Met andere woorden: bekend drama in een nieuw jasje. Iedere zondag om 22:00 uur kun je een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zien op MTV. Ook kun je alle afleveringen terugkijken via Videoland.